fbpx

Een koppeling gaat ongeveer 200.000 kilometer mee. Soms moet die eerder vervangen worden. Merkt u dat de koppeling aan vervanging toe is? Dan is Autobedrijf de Koning de garage in Zoetermeer om uw koppeling te vervangen. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen. U kunt dan bellen naar 079 737 0056

Koppeling vervangen

Bij normaal gebruik van je auto gaat de koppeling ongeveer 200.000 –  300.000 kilometer mee. Echter als je je auto veel in de binnenstad gebruikt of vaak met een aanhangwagen rijd gaat de slijtage van de koppeling sneller. een goed moment van om je koppeling kondigd zich aan door dat de kopeling gaat slippen. dit betekend dat je auto lastig op gang komt bij het wegrijden. Ook kan je gepiep of gekraak horen bij het indrukken van de koppelingspedaal.

Wat moet er gebeuren?

Tijdens de reparatie wordt de drukgroep, koppelingsplaat en druklager vervangen dat zorgt er voor dat je niet binnen de kortste keren weer in de garage staat omdat een van de andere onderdelen versleten zijn. Ook controleert de monteur de vliegwiel op slijtage.