fbpx

APK nu vanaf €35!

Bij autobedrijf de koning kun je terecht voor een APK keuring vanaf €35 voor uw benzine auto en vanaf €39,95 voor uw diesel auto. De verplichte deeltjestest kost bij ons slechts €35,-.

Bel voor een afspraak naar 079-7370056 of vul onderstaand formulier in en je wordt tijdens kantoortijden binnen twee uur teruggebeld!

APK Zoetermeer nu vanaf €35!

Voor uw veiligheid en voor het milieu moet uw auto periodiek gecontroleerd worden. Dit heet een Algemene Periodieke Keuring. Autobedrijf De Koning B.V is een RDW gekwalificeerde keuringsstation daardoor kunt u uw auto voordelig bij ons laten keuren.

APK Zoetermeer voor alle automerken

Als merkonafhankelijke garage zijn wij in staat onderhoud en keuringen uit te voeren voor alle auto merken. Ongeacht het type of bouwjaar. Tijdens het onderhoud kunt u bij ons genieten van een kopje koffie of als u binnen Zoetermeer werkt kunnen wij uw auto ook binnen kantoortijden bij u ophalen. Zo kunt u gewoon verder gaan waar u mee bezig bent en kunnen wij uw auto keuren volgens de wettelijke eisen die zijn vastgelegd voor een apk keuring

Combineer een APK met een onderhoudsbeurt

Mocht uw auto ook direct een onderhoudsbeurt nodig hebben dan is dat prima te combineren. Sterker nog tijdens een grote onderhoudsbeurt krijgt u de APK gratis.

Een APK bij Autobedrijf De Koning vanaf €35,-

De APK keuring is geschikt voor alle merken en type auto’s. Mochten er uit het keuringsrapport reparaties voortvloeien krijgt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bel 079 737 00 56 of vul het formulier aan de linkerkant in en u wordt teruggebeld om een afspraak te maken.