fbpx

Heeft uw motor problemen of rijdt hij niet meer zoals vanouds? Dan bent u bij Autobedrijf de Koning Zoetermeer aan het juiste adres voor een motor revisie. Dit houdt in dat de kapotte onderdelen worden vervangen en niet de gehele motor. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen. U kunt dan bellen naar 079 737 0056

Motor revisie?

Met goed onderhoud kan uw auto erg lang mee gaan. Vaak volstaan kleine reparaties om je auto op de weg te houden. Je motor heeft echter veel bewegende onderdelen die na verloop van tijd gaan slijten. Het is dan ook erg belangrijk om dit te laten controleren. Dit heet een motor revisie. Wij controleren de bewegende onderdelen op slijtage en vervangen deze als dat nodig is.

Wanneer moet mijn motor gereviseerd worden?

Als je een oudere auto hebt en de motor maakt veel lawaai of gebruikt meer olie of brandstof dan normaal. Dan weet u dat het tijd is voor een motor revisie. Je bent dan van harte welkom bij ons en onze monteurs kan je precies vertellen wat uw auto nodig heeft om verder te kunnen gaan.

Vervangen onderdelen

Tijdens het reviseren van uw motor worden de onderdelen die versleten zijn vervangen met de onderdelen die het beste bij uw auto passen. Wij geven je altijd een indicatie van wat wij verwachten dat het onderhoud gaat kosten. zo komt u nooit voor verrassingen te staan.