fbpx

De grote en de kleine onderhoudsbeurt

Naast de jaarlijkse APK-controle voor je auto, moet je de auto om de zoveel tijd ook wegbrengen voor een grote of kleine beurt. Wanneer de grote beurt auto gedaan moet worden hoort u van uw garage en hangt altijd af van het gereden kilometers.

Wij hanteren het advies om na elke 30.000 kilometer een grote beurt te laten doen wij controleren uw voertuig dan op 60 punten die ieder bijdragen aan de levensduur van uw voertuig. Voor de kleine beurt geld het advies van 10.000 tot maximaal 15.000 kilometer tijdens deze beurt controleren wij uw voertuig op 30 punten en vullen en/of vervangen wij de vloeistoffen in uw auto.Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Kleine beurt

€89
v.a.

Controle accu en verlichting

Controle uitlaat en katalysator

Bijvullen ruitensproeier- en koelvloeistof

Vervangen oliefilter

Inspectie banden en remmen

Controle schokdempers

Controle ruiten en ruitenwissers

Olie verversen

Grote beurt

€199

v.a.

Inspectie van het remsysteem

Olie verversen

Vervangen van het luchtfilter

Vervangen van het oliefilter

Vervangen bougies

Vervangen brandstoffilter

Inspectie motor, brandstoftank(excl. LPG) , gasbediening en versnellingsbak

Controle interieurfilter

Bijvullen ruitensproeier- en koelvloeistof

Controle op slijtagegevoelige onderdelen zoals banden, verlichting en ruiten

Verschillende prijzen per auto voor auto-onderhoud

Wij bieden al een kleine onderhoudsbeurt aan vanaf €89,- of een grote onderhoudsbeurt vanaf €199,-. Toch kan de prijs soms sterk verschillen, afhankelijk van de auto. De prijs van onderhoud voor jouw auto hangt af van de motorolie die je auto nodig heeft en het aantal cilinders in je auto.

De grote beurt voor een auto met 2 cilinders is een stuk goedkoper dan diezelfde beurt voor een auto met 4 cilinders. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het soort en aantal bougies dat in de auto zit. Een auto die op LPG rijdt heeft bijvoorbeeld duurdere bougies dan een auto die op benzine rijdt.

Wilt u precies weten wat de kosten zijn voor een onderhoudsbeurt, groot of klein? Neem dan contact met ons op en wij bespreken met u alle mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 079-7370056.