fbpx

Een versnellingsbak kent veel bewegende onderdelen. Schakelt uw versnellingsbak niet meer zoals die hoort te schakelen? Dan is het tijd voor een versnellingsbak revisie. Bij Autobedrijf de Koning in Zoetermeer kunt u een versnellingsbak revisie laten uitvoeren. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen. U kunt dan bellen naar 079 737 0056

Versnellingsbak revisie?

Goed onderhoud aan je auto is erg belangrijk zo zorg je er voor dat je altijd een betrouwbare auto hebt. Een onderdeel van je auto die na verloop van tijd ook onderhoud nodig heeft is de versnellingsbak. Hier zitten een hoop onderdelen in die slijten naar verloop van tijd. Zodra je merkt dat het lastiger wordt om te schakelen kan het nog wel eens een goed moment zijn om je auto’s versnellingsbak te laten reviseren. Kom op dat moment vooral naar ons toe zodat wij een goed advies kunnen geven.

Wat zijn de voordelen van versnellingsbak revisie?

Na het uitvoeren van een versnellingsbak revisie merk je dat het schakelen weer gaat zoals van ouds. Ook zal je auto beter omgaan met de acceleratie en deceleratie. Dit zal je direct merken met het op- en afrijden van hellingen en wanneer je de juiste versnelling gebruikt kan je dit aanzienlijk merken in je brandstof verbruik.

Vervangen onderdelen

Tijdens het reviseren van uw versnellingsbak worden de onderdelen die versleten zijn vervangen met de onderdelen die het beste bij uw auto passen. Wij geven je altijd een indicatie van wat wij verwachten dat het onderhoud gaat kosten. zo komt u niet voor verrassingen te staan.