fbpx

WELKOM BIJ AUTOBEDRIJF DE KONING

Autobedrijf De Koning is een jong en dynamisch autobedrijf en goed bereikbaar in Zoetermeer dat voortdurend bezig is om beter aan uw wensen te voldoen.

Zoekt u een gebruikte auto? Maak dan kennis met Autobedrijf De Koning. Wij zijn een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met een professioneel en betrokken houding bij de keuze van uw nieuwe occasions.

Bij ons staan gemiddeld 50 occasions overzichtelijk opgesteld. Onze voorraad wisselt dagelijks en mocht uw auto er alsnog niet tussen staan, gaan wij graag voor u op zoek. U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat, is een proefrit altijd mogelijk.

Naast dat wij leuke occasions verkopen, voeren wij ook alle onderhoudsbeurten uit. Bij ons kunt u dus ook terecht voor uw kleine of grote onderhoudsbeurt. Ook voor APK kunt u bij ons een afspraak maken of gewoon langsrijden. Klik hierop om al onze werkzaamheden te bekijken. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen. U kunt dan bellen naar 079 737 0056

PLAN VANDAAG NOG U VAKANTIECHECK IN